Classic Soup Bowl – Pipa D2

115,500

  • Material: Stoneware
  • Dim: D17H08
  • Handmade in Vietnam
  • Price is included 10% VAT

Shipping & return policy, pls read here 

Warranty policy, pls read here

 

SKU: TCIB-SP000056 Categories: ,

Description

Mô tả sản phẩm

Sản phẩm được làm thủ công và vẽ tay. Chất liệu gốm sứ bền đẹp được nung ở nhiệt độ cao không chứa các chất độc hại như chì, cadium đảm bảo an toàn cho sức khoẻ người dùng. Lớp men mịn đẹp giúp bạn có thể dễ dàng vệ sinh sạch sẽ sau khi sử dụng.

Giữ nhiệt và chịu nhiệt tốt. Hộp đựng cứng cáp, đẹp mắt, thân thiện với môi trường thích hợp làm quà tặng cho bạn bè, người thân.

Giá sản phẩm trên Website đã bao gồm thuế theo luật hiện hành.

Lời cảm ơn

Được thành lập vào năm 2017, chúng tôi bắt đầu hành trình của mình với bộ sưu tập đầu tay mang tên “The color is blue”. Bộ sưu tập là sự thể hiện tình yêu của chúng tôi đối với dòng gốm gia dụng Sông Bé xưa với mong muốn truyền tải tinh thần đương đại và mang đến cho nó một sức sống phù hợp với hương vị hiện đại.

Với khát vọng trở thành thương hiệu gốm thủ công tiên phong và tình yêu dành cho gốm sứ, chúng tôi nguyện tiếp tục gìn giữ và cống hiến cho nghiệp gốm thủ công này. Chúng tôi xem việc làm gốm như là nếp sống và sự nghiệp của mình để bồi đắp phù sa cho non sông văn hoá Việt Nam. Đó cũng là lời tri ân của chúng ta đối với tổ tiên nghề gốm Việt Nam.

Cuối cùng và quan trọng nhất, chúng tôi chân thành mong muốn những món đồ thủ công của chúng tôi có thể sống trong ngôi nhà của bạn, bộc lộ sở thích của bạn và một phiên bản riêng của bạn.

Chúng tôi là Tu Hú./.


For English, Pls scrow down!


Product description:

The product is handcrafted and manually painted by Tu Hu ceramics’ artisans.

Our high quality of ceramic material is fired at high temperature without toxins such as cadmium and lead to protect health of anyone owning and using our products.

Our glossy and silken ceramic artifacts could simply be cleaned and washed after use. The products are high-temperature resilient and good for holding warm food or fluid. Our sturdy, artistic and environmental-friendly designed product packs would earnestly bring such genuine gifts by Tu Hú for your friends and families.

Prices of products on our website are incusive of all taxes based on updated tax regulations.

Note of Appreciation:

Founded in year 2017, Tu Hu began the journey with our first collection, namely “The color is blue”. The collection represented our love for the time-honored household ceramics line of the old Song Be province in the South of Vietnam. Beyond that love, we have been dedicating our passion for passing on a contemporary spirit on the conventional base to our traditional products. We proudly bring a genuine piece of Vietnam’s history closer to, and adapt the infusion of the old, of the news to our modern life.

Dreaming of becoming one of the leading handcrafted household ceramics brands along with our love for traditional pottery, we are committed to continue preserving and contributing to this artisan business. We see ceramics as our lifestyle and career encouraging our enthusiasm for nurturing our beautiful unique Vietnamese’ culture and tradition. This is our dedicated appreciation for the founding fathers of Viet pottery.

Finally, most importantly, we sincerely hope our little piece of art could be a part of your life, express secretly your personality and become an exclusive version of you.

We are Tu Hu.

Additional information

Weight 0.63 kg
Dimensions 17 × 17 × 8 cm
Pattern

Matrix, Taylor D1, Taylor D2, Taylor D3, Osaka D1, Osaka D2, Pipa D1, Pipa D2, Pipa D3, River of Ganga, N.Y.Avenue, Polka Dots, Y Thanh